Andra bra sidor på nätet om tatueringar

July 6, 2014 / by admin

Här kommer några favoritsidor och andra ställen för dig som älskar att läsa och diskutera om tatueringar. Vi har blandat med nättidningar och forum som vi gillar. 4 stycken tatueringstips som du kanske gillar.

Gaddad.se

Detta är troligen det största communityt för likasinnade som älskar tatueringar. Det finns gallerier, avdelningar för företag som vill visa upp sina studios och framför allt ett levande forum. Idag finns det över 70 000 användare på deras forum och över 6000 trådar med 40 000 foruminlägg. Så det är ett stort forum där man kan hitta många svar. Man tar upp allt som handlar om tatueringar och piercing.

Tattoomagazine.se

Sveriges största tidskrift som skriver om tatueringar. Den finns för att ladda ner som e-tidning också men gör sig bäst i pappersform. Det kommer dock upp många artiklar på hemsidan som är intressanta att läsa, därför tog vi med den här.

Inkedmag.com

Här är en engelsk sida som är bland de största och mest populäraste webbsidorna i världen. Finns otroligt bra artiklar, bilder och videoklipp att gotta ner sig i. Man säljer även coola kläder i sin egen butik på nätet.

Tatueringsguiden.se

Den innehåller en mängd bra artiklar som kan vara till en hjälp för personer som ska tatuera sig för första gången. Det finns en stor databas på tatuerare som är kategoriserad på län i Sverige.

Hoppas att något tips var nytt för dig! Dags att återgå till den svenska och härliga sommaren. Simma lugnt!

Comments are closed.