Om Kung Kent Tattoo

January 19, 2015 / by admin

Kung Kent Tattoo hittar du på nätet. Det första som kommer upp är en sida som är fullproppad med tatueringar, som sitter på alla möjliga människors kroppsdelar. Detta får oss ju genast att se att Kung Kent Tattoo har mycket att göra. Det vill säga om nu dessa tatueringar visar tidigare gjorda tatueringar. Kung Kent Tattoo verkar vara bra på tatueringar, och har koncentrerat sig på det vilket betyder att vi inte hittar mycket mera på deras hemsida.

Nja, lite mera hittar vi. Väsentlig information som var vi hittar Kung Kent Tattoo. Kung Kent Tattoo hittar vi på Djupegatan 30A i Hudiksvall. Resten av kontaktinformationen kan också du hitta genom att klicka här. I övrigt så hittar vi även skötselråd för tatueringar på Kung Kent Tattoos hemsida.

Här får du alla de råd, vilket egentligen inte är så många, på hur du ska sköta din hud och tatuering den första tiden efter att den skapats. Du får reda på hur viktigt det är att hålla huden mjuk och elastisk med helosansalva. Instruktioner om att det inte är bra att sola på sex veckor, samt att klorbad inte ska göras innan tatueringen har läkt. Det är heller inte bra med bastubad, eller för stor fysisk aktivitet som utsöndrar svett innan din tatuering läkt.

Det verkar helt klart att denna tatueringsstudio vet vad de talar om. De tatueringar som vi ser på hemsidan är också de välgjorda, snygga och rena. Befinner du dig nära Hudiksvall och känner för att tatuera dig eller kanske du ska lägga till en ytterligare tatuering på kroppsateljén. Då kan du ju alltid kila förbi och snacka med Kung Kent Tattoo. Kanske blir de din nästa tatueringsstudio när det gäller att pryda din kropp. Kung Kent Tattoo hittar du genom att klicka här.

Comments are closed.