Om tatueraren Andy Blanco

February 17, 2015 / by admin

Andreas ”Andy” Blanco är en välkänd tatuerare inte bara i Stockholm, utan i hela Sverige. 2008 satte han sig ned och gjorde sin första tatuering som tatueringslärling på Lifestyle Tattoo i Stockholm. Lifestyle Tattoo är idag en av Stockholms mest kända tatueringsstudios, och har nu efter Andy Blancos lärlingstid anställt honom som fast tatuerare. Han har nu tatuerat i sju år, och blivit en av de skickligaste tatuerare vi har i Sverige.

Andy Blancos stil är mångsidig, om vi kikar på hans tidigare verk. Själv säger han sig föredra att tatuera i gråskala inom områden som chicano, porträtt och realistiska motiv. Han kan dock arbeta lika skickligt inom alla kategorier av tatueringar, precis som det anstår en skicklig konstnär. Ett av de skönaste kännetecknen som belyser Andy Blanco, är att han gärna gör långa sittningar trots sina ryggproblem som börjar kännas av mer och mer bara kunden kan utstå smärtan. Han blir också mycket intresserad när någon kommer in och har en idé som de tillsammans kan utarbeta, men som också kan utföras på fri hand vilket ger både Andy och kunden en mera levande upplevelse och tatuering.

tatueramera.se kan du titta på många professionella verk som Andy Blanco skapat på olika platser av sina kunders kroppar. Då ser vi genast att detta är tatueringar av kvalitet som är skapade av någon som verkligen kan yrket och har intresse av sitt jobb. Vill du ha en tatuering av Andy Blanco, så går du helt enkelt till Lifestyletattoo.se eller kikar in på Järnvägsgatan 36 i Sundbyberg där du hittar tatueringsstudion Lifestyle Tattoo ”Legenden från Sumpan”. Där kan du även hitta alla de andra skickliga tatuerarna som denna studio består av, och kanske till och med gå runt en hel dag för att bara kika på alla de tidigare projekt de utfört.

Comments are closed.