Pengar till tatueringen, finansiera din nya gaddning

December 30, 2014 / by admin

Kostsamt är det, utan tvekan. Men det är värt utgiften samt den lilla smärta som det kan medföra. Hur mycket det än kan kosta. Att få ihop pengar till en tatuering är nog den allra svåraste saken att göra tills det är dags att boka en sittning. Spara, låna eller få i present är dock det vanligaste sättet. Eller, det finns ju en chans att man kan vinna pengarna också.

Vad kostar en tatuering?

Att göra en tatuering kostar allt från ett par hundralappar upp till tiotals tusen kronor, allt beror på hur stor och komplicerad den är. Den vanligaste frågan som vi får är ”vad kostar en tatuering” och som vi skrev beror det på vad du ska göra, men här är några riktpriser i alla fall.

Räkna med ett pris på ungefär 1000 kr i timmen (inkl. moms), men sedan kan andra faktorer driva upp priset. Behöver tatueraren lägga ner extra tid på att ta fram en unik tatuering enligt dina önskemål? Är det en cover up som ska dölja en gammal tatuering osv. Ring, maila eller besök din tatuerare så berättar man mer än gärna om priserna och eventuella kostnader som kan tillkomma.

Vill du få lite inspiration så kan du läsa vår sida om olika stilar och teman http://citytattoo.nu/tema-och-stilar/, där kan du hitta massor med tips och ideer inför din gaddning. Vill du inte vänta på nästa lön eller födelsedag är ett snabblån en möjlighet, du kan få upp till 90-dagar på dig att betala. Det är gott om tid och du hinner få in två månaders lön på den tiden. Fakta om billigaste lånen hittar du på webbsidan sverigekontanter.se

Gott nytt år!

Nu var detta vårt sista inlägg inför 2015 och vi vill passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Comments are closed.