Tatuerare i Norrland

March 16, 2014 / by admin

Fifth Son Tattoo i Gävle ägs och drivs av Johannes Ramö Streith. Han presenterar sig som tatuerare, illustratör och serietecknare. Han slog upp dörrarna till sin tatueringsstudio 2002. Johannes har en bra hemsida där man kan klicka sig fram och söka inspiration till sin tatuering. När du bokar tid för tatuering på Fifth Son Tattoo lämnar du en depositionsavgift på 500 kronor, summan återbetalas vid tatueringstillfället.

Custom Classic Tatto drivs av Lars Grahn och Mattias Österberg, Lars sitter i Hudiksvall och Mattias i Söderhamn. Duon gör nästan endast Custumjobb vilket innebär att kunden kommer med en idé som förverkligas tillsammans med tatueraren. Lars tycker om old school motiv och japanska motiv men tatuerar inte tribals. Mattias gillar detaljarbete och stor variation i sina motiv.

Clifford Studio i Bredsand Sundsvall är välkänd bland sin klientel. Clifford fick sitt intresse för tatueringar när han var till sjöss i mitten av 80-talet. Han började tatuera 1988, först i en hemmastudio i två år men sedan 1991 har han drivit sin studio i Bredsand. På Cliffords studio har du ett stort urval mellan tatueringar. Han kan allt.

Hultmans family tattoo i Härnösand drivs av Jocke, hans fru Anna, deras son Micke och vännerna Adde, Marcus och Sofie. Familjen äger två tatueringsstudios, en i Härnösand och en i Falun. Jocke och Anna hoppar mellan de två studiorna medan Sofie och Adde jobbar permanent i Falun och Micke och Marcus i Härnösand. I dessa studiors samlas många års erfarenheter och ett gäng väldigt duktiga tatuerare. Titta in för tidsbokning.

Comments are closed.