Tatuerare i Stockholm

May 5, 2014 / by admin

Tips på några tatuerare i Stockholm

Hevenly Ink Tattoo and Piercing

Man har varit igång sedan 2002 och består idag av hela sju stycken medarbetare. Man är experter på så kallad ”Old School” men kan även göra andra stilar mycket bra. Deras studio ligger i centrala Åkersberga. Hevenly Ink har drop in på måndagar mellan 12-18 och övriga tider i mån om tid.

Tatuering Stockholm

Håkan Åkerman startade efter 10 år en egen studio 2012 och driver den idag vi Tomtebogatan 18 i Stockholm. Tatuering Stockholm har öppet tisdag – fredag mellan 10.00 och 18.00. Övriga tider är det stängt. Idag är man tre stycken tatuerare som arbetar i studion.

Finest Tattoo

Finest Tatto ligger på Hornsgatan 158 i Stockholm och drivs av Tomaz Hallberg och Thomas Adolfsson. Studion har öppet måndag – fredag 12.00 till 18.00 och lördag 12.00 till 15.00. Övrig tid enligt överenskommelse.

Stockholm Classic Tattoo

Denna studio ligger i Stockholm på Södermannagatan 60. Vi hittar dock inte några andra kontaktuppgifter eller öppettider till tatueringsstudion. Jo, det fanns ett telefonnummer att ringa till, men det var allt.

Bläck Tatuering

Bläck är en studio som har funnits sedan 2011 och den ligger i Vasastan. Adressen är Surbrunnsgatan 50 i Stockholm. Man har öppet från måndag till fredag mellan kl. 15.00 och 19.00.

Och naturligtvis så ska ni inte missa Salong Betong. Vi har skrivit om deras studio tidigare. Om du vill ha mer information om dem så kan du läsa här http://citytattoo.nu/salong-betong/

Håll utkik efter fler nyheter. I sommar tänkte vi skriva lite om vad man ska tänka på med sol och tatueringar.

Hej då så länge, tänk på att chilla lite och tare launa!

Comments are closed.