Tatueringar kan bli en dyr affär

July 28, 2014 / by admin

Att vilja tatuera sig är det många som vill och det blir bara fler. Det är svårt att undgå personer med tatueringar som smyckar deras kroppar till exempel på stranden. Där är det nästan oundvikligt att inte få en blick på sig om man har en tatuering på kroppen. Stranden är fylld med bara kroppar där folk visar upp sina tatueringar, det gör också att fler får upp ögonen för tatueringar och blir intresserade av att skaffa sig en eller flera.

För många är en tatuering inte bara en bild, den har en betydelse eller ett budskap. Tack vare dagens tekniker är det dock möjligt att ta bort tatueringar man inte är nöjd med. De kan nämligen blekas bort med laserteknik. Och det är väl tur, kanske särskilt för de som skaffat tatueringar på fyllan. Fylletatueringar är det många som får, både medvetet och omedvetet. I aftonbladet intervjuades två killar om sina fylletatueringar och om hur de ångrar dem, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19188844.ab.

Enligt artikeln är det långt från bara de som tatuerat sig på fyllan som ångrar sina tatueringar. Enligt Veronica Stengård, en certifierad laserterapeut som tar bort tatueringar, så är det upp emot 20 % av alla som tatuerat sig som senare ångrar sin tatuering. Med tanke på det så är det inte konstigt att borttagningar av tatueringar med hjälp av laserbehandling ökar, när folks medvetenhet om alternativet ökar. Men en sådan behandling är dyr. För att slippa betala dyrt för både tatuering, och sedan borttagning av tatuering, så är ett tips att verkligen tänka igenom vilken tatuering man vill ha innan man skaffar den, och att undvika att tatuera sig på fyllan.

Comments are closed.