Tatueringsbåt i Hudiksvall

May 6, 2014 / by admin

För ett litet tag sedan så såg vi ett ganska intressant projekt som var på väg att dra igång i Hudiksvall. Det var på FundedByMe som kampanjen hade startat. Fartyget eller båten som skulle fixas till heter M/S Hafborg Tattoo och skulle ledas av Jerry Edfors. Eftersom historien om den moderna tatueringskonsten startade vid hamnar runt om i världen, på båtar som M/S Hafborg så hade Jerry en vision om att återskapa denna känsla och öppna en tatueringsstudio på båten som ligger vid hamnen i Hudiksvall.

Att öppna en tatueringsstudio på båten hyllar inte bara konsten och alla sjömäns historia det blir också en oberoende tatueringsstudio. Istället för att sitta fast i en lokal i något hus så kan M/S Hafborg resa runt och lägga till vid en hamn och vips, så finns där en tatueringsstudio i närheten.

Jerry Edfors är själv en tatuerare med många år i branschen men jobbar just nu som kreativ webbutvecklare på webbyrån Wikinggruppen i Hudiksvall. Detta är den information som vi har lyckats hitta om honom. Projektet verkar dock inte ha gått ”i hamn”, så att säga, inte på FundedByMe i alla fall. Det blev inte många som backade upp projektet men vad vi kan avläsa av deras facebooksida så lever drömmen vidare för Jerry och hans medhjälpare.

Vill du läsa mer om projektet kan du gå in här på infosidan på FundedByMe om M/S Hafborg Tattoo https://www.fundedbyme.com/en/campaign/3105/m-s-hafborg-tattoo/

Notera att kampanjen inte är aktiv men det går fortfarande att läsa om den, kanske hitta lite annan intressant fakta kring båten.

Comments are closed.