Tatueringsklipp på Youtube – Se tatuerare och tatueringar

June 9, 2014 / by admin

En kul ide som vi kom på nu i helgen. Det var att bjuda på lite bra klipp som vi har hittat på Youtube. Vi gillar att sitta och småsurfa lite på Youtube och leta upp roliga och intressanta klipp. Speciellt videoklipp som handlar om tatueringar. Här är lite klipp som ni kan fördriva tiden med.

Klippen som ni ser här ovanför är hämtat från ett tv-program med Malou von Sivers. Där diskuterar man ämnet ”Märkt för livet med tatueringar”. Att det har blivit så pass vanligt att man inte reagerar längre. Men vad blir konsekvenserna? Ett bra program som inbjuder till diskussioner om tatueringar.

Nästa klipp är också hämtat från ett tv-program. Det är från Erik och Mackan – 99 Saker Man Måste Göra Innan Man Dör som gick på Kanal 6 för ett par år sedan. Ett väldigt roligt klipp från detta radarpar.

Det sista klippet som vi kommer att bjuda på kommer från en amerikansk tv-serie med doktorer. Ungefär som vår ”Fråga doktorn” på SVT fast lite mer modernare. Här tar man upp vad det finns för risker med att tatuera sig och framförallt vad det innebär att tatuera HELA kroppen. Helkroppstatueringar blir allt vanligare.

Missa inte detta som vi har skrivit om tidigare.

Tatuerare i Stockholm
Att tänkta på vid köp av tatueringsmaskin
Tatuerare i Norrland
Svenska tatueringsmässan 2014

Nu kan det hända att det blir lite lugnare här på sidan ett tag. Sommaren kommer och vi har semester. Men vi bara reserverar oss för det. Det kan hända att vi håller samma tempo som vanligt!

Comments are closed.