Världens värsta tatueringar – Se video på tatueringar som många ångrar

June 12, 2014 / by admin

Ett ämne som vi pratar om ofta här på Eaststreet tattoo, och det är dåliga tatueringar. Nästan alla som har tatuerat sig många gånger har en eller flera tatueringar som man ångrar. Det kan vara tatueringar som man gjorde när man var ung eller lite väl rund under fötterna. Då tänker man inte på vilka konsekvenser som detta kan få. Tatueringarna sitter kvar för resten av livet om man inte tar bort dem med speciella behandlingsmetoder.

Här kommer ett par riktiga skräckexempel

Så ska du skaffa dig en tatuering så ska du också tänka efter, både en och två gånger innan du sätter dig i stolen hos tatueraren. Vi har sagt det förut men säger det åter igen, ta helst inte bilder och motiv som tatueraren har. Ta inte något direkt på plats. Sätt dig ner och fundera ett par veckor innan du kommer fram till ett beslut.

Att ta bort en tatuering är ofta kostsamt, det tar tid och kan göra väldigt ont. Det kostar från 800 kr för en väldigt liten tatuering och upp mot 20 000 kr för ett större motiv. Det är dyrare att plocka bort en tatuering än det är att skaffa en. Borttagning av en tatuering är en process och det behandlas med laser. Tatueringen bleker man bort med lasern och efter ett par behandlingar är den borta. Det kan hända att man får en allergisk reaktion av lasern eller att det uppkommer ärrbildningar efter avslutad behandling.

Comments are closed.